Välkommen till oss på AttefallsFabrik.se - Nice Houses for Nice People!

Vi tillverkar och levererar nyckelfärdiga Attefallshus på 25 KVM, Attefallshus på 30 KVM, Fritidshus och Modulhus direkt från vår fabrik, Fabrika Rauna, utanför Riga i Lettland. Husen kommer fullutrustade och byggs efter svensk standard med skandinaviska treglasfönster i trä och kan normalt levereras inom 10 veckor.

Letar du efter ett modernt eller traditionellt hus? Vill du ha med eller utan loft ? Är det möjligt att leverera ett färdigbyggt hus, eller har du en tomt som kräver att vi monterar på plats? Det är viktigt för oss att du som kund får precis det du vill ha. Vi lyssnar till alla era tankar och önskemål för att tillsammans kunna skapa ditt drömhus. Kontakta oss redan idag för att komma igång!

Hus - Från idé till Verklighet på 10 veckor!

AttefallsFabrik.se och Fabrika Rauna tillverkar och levererar trähus som möter svensk standard och som kan stå emot det tuffa svenska klimatet. Vi är specialister på fullutrustade och nyckelfärdiga hus som levereras helt inflyttningsklara och processen kunde inte varit enklare!

  • Dialog inleds och vi diskuterar era ideér
  • Vi tar fram ritningar efter era önskemål på en vecka
  • Huset tillverkas på ca. 8 veckor
  • Leverans och installation tar normalt 1-2 dagar
  • Fabriksgaranti och återbesök efter att huset är på plats
  • Vi hjälper också gärna till med special snickerier så som altan, bastu, möbler, förvaring etc.

Våra ATTEFALLSHUS levereras som en nyckelfärdig produkt. Leverans ta mellan 8 till 10 veckor. Installation tar 1-2 dagar.

Innan huset levereras skickar vi ut ritningar som kan användas när grunden anläggs. Ritningarna pekar ut anslutningspunkter för el, vatten och avlopp. 

Ni skall känna er trygga

Prata med någon av våra tidigare kunder. 


Leverans från AttefallsFabrik

Så här fungerar det när vi levererar nytt hus: (video)


Vill du prata med oss?
 .